29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun

73
Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Görgülüoğlu mesajında, ‘’ Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün en büyük eserim diye ifade ettiği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94.Yılını kutluyor olmanın büyük coşkusunu ve onurunu yaşıyoruz.
Laik, demokratik, çağdaş Türkiye’nin güvencesi olan Cumhuriyet’in oluşturduğu özgürlük ortamını her geçen gün daha fazla koruma ve onun evrensel değerlerine daha sıkı sarılma gerekliliğinin bilinciyle, tarihimizin dönüm noktası Cumhuriyetimizi birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde geçmişte olduğu gibi bugün de yarında yaşatacağız.
Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizi bize emanet eden Ulu Önder Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, başta Piraziz’li hemşehrilerimiz olmak üzere Milletimizin Cumhuriyet Bayramını yürekten kutluyorum” dedi.