Ana Sayfa / Duyuru / Başkan Görgülüoğlu’ndan 19 Mayıs Mesajı !
Başkan Görgülüoğlu’ndan 19 Mayıs Mesajı !

Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı.

Başkan Görgülüoğlu ; 19 Mayıs, tarih boyunca esareti değil özgürlüğü benimsemiş olan milletimizin ne kadar büyük düşünen, cesur, inançlı ve kararlı olduğunun dünyaya yeniden hatırlatıldığı gün olmakla birlikte, bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inançla mayalandığı ve tüm zihinlere yayılmaya başladığı andır.

Sevgili gençler;19 Mayıs 1919’dan bugüne kadar güçlenerek, gelişerek gelen ve sizlere emanet edilen modern, laik ve genç Cumhuriyetimize sizler sahip çıkıp, yücelteceksiniz.Size verilen bu kutsal emaneti yüceltirken, vatan sevginiz, millet sevginiz, insan sevginiz, çağdaş bilim ve teknoloji, akıl ve iradeniz gücünüzün kaynağı olacaktır.

Bu vesile ile gençliğimize bayram olarak armağan edilen bu anlamlı günde, ülkemizin bağımsızlığının elden gitmemesi için büyük mücadele veren ecdadımızı ve büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyor, aziz milletimizin ve gençlerimizin bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.”