Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ebediyete intikalinin 79. seneyi devriyesinde anma mesajı yayımladı.

Başkan Görgülüoğlu ;Mustafa Kemal, vatan topraklarımızın savunulmasında ve istiklale kavuşma mücadelemizde öncülük yapmış saygın ve büyük bir liderdir. Türkiye’nin bağımsızlık ülküsünü benimseyen ve müşterek idealler çevresinde milletimizi birleştiren güçlü bir kimliktir.

O’nun kurduğu cumhuriyette yaşamanın haklı gururunu yaşayan Türk ulusunun en büyük görevi, Atatürk’ü ve onun en büyük eseri cumhuriyeti anlamak, cumhuriyetin değerlerini her koşulda korumayı kararlılıkla sürdürerek ,Türkiye’yi aydınlık yarınlara taşımak olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu büyük devlet adamı ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuzluğa uğurladığımız günün 79. seneyi devriyesinde onu bir kez daha özlemle, saygıyla, sevgiyle ve rahmetle anıyoruz.

Eşsiz Kahraman Atatürk, Vatan Sana Minnettardır.