Değerli hemşehrilerimiz;
Piraziz Belediyesi olarak iki yıl önce Piraziz Kaymakamlığı ve Giresun Emniyet müdürlüğü ile yaptığımız ortak çalışma neticesinde İlçemize yapılacak Trafik lambaların ve Mobeselerin alt yapısını Piraziz Belediyesinin üstlenmesi konusunda mutabakata varmıştık. Konuyla ilgili yaptığımız çalışmalar sonucunda Piraziz Belediyesi olarak bir buçuk yıl önce alt yapıyı bitirip hazırladık Eski Giresun Emniyet müdürümüz Uğur ÖZTÜRK ise Emniyet Genel Müdürlüğünden Trafik lambaları ve kameralarının alınması konusunda yardımcı olacağını tarafımıza bildirmiştir. Piraziz Belediyesi, Piraziz Kaymakamlığı ve Giresun Emniyet müdürlüğünün ortak projesi olan Piraziz Mobese ve Piraziz Kavşak ışıklarının ilçemize geçte olsa yapılmasından dolayı mutluluk duyduğumuzu belirtir İlçemize hayırlı olmasını temenni ederiz.

Piraziz Belediyesi