Piraziz Yenimahalle Kurtoğlu sitesi arkasında Camii temel atma töreni düzenlendi.

Belediyemizin desteği ile Piraziz Yenimahalle Kurtoğlu sitesi arkasında yapımına başlayacak olan ve yaklaşık 400 müslümanın aynı anda namaz kılabileceği Camii temel atma törenine Piraziz Belediye Başkanımız Hüseyin Görgülüoğlu, Piraziz Kaymakamı  Akın Oruç , Piraziz İlçe Müftüsü Yavuz Yıldız Siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kuran-Kerim Okunması,  Açılış konuşmaları, Temel atma töreni ve verilen ikramın ardından program sona erdi.

Belediye başkanımız Hüseyin Görgülüoğlu, Camii yapımında emeği geçenlere, bundan sonra ki süreçte de desteği olacak tüm hayırseverlere Piraziz adına teşekkür ettiğini söyledi.