1- İlçemiz Şıhkıran Mahallesinden Kırcaoğullarından, Merhum Hicabi Kırca’nın oğlu, Avni Kırca’nın kardeşi, Şahin, Hüseyin, Kenan, Gültaze ve Hacer’in abileri, Şenol, Hakan ve Nebahattin’in babaları, Durdane Kırca’nın eşi, Mehmet Kırca Vefat etmiştir. Cenazesi bugün Nefsi Piraziz Köyü Merkez Cami’nde öğle namazına müteakiben kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.
—————————————
2- İlçemiz Kılıçlı Köyünden Mehdi oğullarından Merhum Raşit Çavuş’un Oğlu, Muammer, Savaş ve Sibel’in Babaları, Merhum Enver Çavuş, Emine Memiş, Münevver Pekdemir’in Kardeşleri, Merhum Hakkı Memiş’in kayınbiraderi, Lütfiye Çavuş’un Eşi, Rehber Çavuş vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Kılıçlı Köyü Mehdioğlu Mahallesi Mescidinde kılınacak cenaze namazından sonra Aile kabristanlığında toprağa verilecektir.
—————————————
3- İlçemiz Güneyköy’den Merhum Hasan Karaman’ın oğlu Şevki Karaman Vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Güneyköy Merkez Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.