Ana Sayfa / Duyuru / Yılın Yerel Yöneticileri Proje Ödülü Piraziz Belediyesinin
Yılın Yerel Yöneticileri Proje Ödülü Piraziz Belediyesinin

Piraziz’i çağdaş, yaşanabilir,  sorunlarını çözmüş, tertemiz ve huzurlu bir kent yapmaya odaklandıklarını söyleyen Piraziz Belediye Başkanı Cafer MAVİ; “Piraziz İnsanının hizmetlerin en güzeline layık olduğunu bu doğrultuda en iyi ve en güzel hizmeti sunma gayreti içerisinde olduklarını” belirtti.

Belediye Başkanı Cafer MAVİ, “Halka hizmet için kendilerine verilen görevin sorumluluğunun bilinciyle hareket ettiklerini ve Piraziz için yapılması gereken hizmetleri yerine getirmek için çaba gösterdiklerini” söyledi.

“Değerli Başkanımız Hasan ŞENEL’in ölümünden sonra Belediye Meclisimiz bizi başkanlığa aday gördü, bizde bize verilen sorumluluğun bilinciyle hareket etmeye başladık. Piraziz imizi hak ettiği hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz, yorulmadan ara vermeden hizmetlerimizi bir adım daha ileri götürmenin gayreti ve çabası içerisinde olacağız.” dedi.